23 Ocak 2014 Perşembe

" Kozmetik Vitrini " Kozvi.com Alışverişim


 Sizleri Kozvi.com ile tanıştırmak isterim. Dermokozmetik, doğal ürünler, mineral makyaj, renkli kozmetik ve eczane ürünlerini bulabileceğiniz, indirimleri ve güncel kampanyaları ile gönlünüzü kazanacak; güvenle alışveriş yapabileceğiniz yepyeni bir site.



Kozmetik Vitrini alışverişimi sizlerle de paylaşmak isterim.Tanışma hediyeleri olarak bir miktar indirim çeklerini de kullandığım bu alışverişimde DDF ürünlerine yer verdim.Yorumları detaylı olarak başka bir yazının konusu olacak. Site hakkında objektif görüşlerime gelirsek
  • Hızlı kargo ve özenli paketlemeleri hoşuma gitti. Bu alışverişimin üstüne kardeşim için biri Kozvibox olmak üzere iki alışveriş daha yaptık. Kozvibox nedir derseniz sizi buradan alalım.
  • Kargo ücreti 1 TL ve Bioderma, La Roche Posay, Avene ve Ren gibi bir çok sevdiğim markada kayda değer indirimleri de bilinçli kozmetik tüketicisinin göz ardı etmemesi gereken bir nokta.
  • Karşınızda müşteri hizmetleri bulabileceğiniz alışveriş sonrası hizmetleri de bir artı puan.
Online Eczane kategorisinde sık sık güncel indirimlerini takip ettiğim siteler arasında yerini aldı bile. Siz de alışveriş yaptıysanız yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Kozvi.com adresine gidip alışveriş yapmak isterseniz sizi buradan siteye ışınlayabilirim. 

Sevgiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...